fredag 22 juni 2012

Midsommar på jobbet

Det är tydligen midsommarafton idag och det skålas och önskas hit och dit, i facebookens värld i alla fall. Själv ska jag vara på jobbet hela helgen, tur man jobbar med bästa Johanna :)
Känner mig lite olustig på något sätt, kanske är det all oro och stress som sätter sina spår. Min älskade katt börjar sakta tappa formen, peppar peppar så har han inte ont i alla fall men aptiten är försämrad så man får ge honom extra vatten och mat. Tyvärr är väl dagen då man ska ta det svåraste beslutet nära men min älskade vän ska inte behöva lida heller. Jag mår verkligen skit över att han snart lämna mig och det känns som att jag dör sakta själv inombords. Det är bara för jobbigt och bara skriva om det...
  Har bytt helg på jobbet med så ska jobba två helger på rad vilket inte alltid känns så frestande men det är väl illa tvunget och gå. Från och med i em kommer jag bli väldigt osocial för omvärlden, det är bara jobba och sova några få timmar som gäller utöver och ta hand om katten när jag är hemma.
  Var ner till pappas hus igår då äldsta syrran och hennes sambo är där. Blev bjuden på både smörgåstårta och grillat. Det var riktigt gott och potatissalladen var riktigt god.
Bytt hormonplåster och smärtplåster idag så man inte ska börja svettas och ha mer ont. 
Sambon är ute på balkongen med katten och jag ska gå ta göra mig i ordning för och åka till jobbet, där vi ska bjuda på midsommar buffé.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar