tisdag 12 juni 2012

Sjukskrivning igen

Jag funderade på vad det onda var och fick ett svar, som var blodansamling under såren/snitten. Detta har kommit till under helgen och jag förstod inte riktigt om man skulle ha så här ont.
 Åkte till jobbet igår em och gjorde ett tappert försök i alla fall men att bara försöka byta soppåse vart jobbigt :(
Tur nog var chefen fortfarande på plats under kvällen och fick ordna vikarie åt mig nu tisdag och onsdag till och börja med. Sitter fortfarande och väntar på att endocentrum ska ringa upp vilket de skulle göra mellan kl.14 och 15 och hon är kvart i fyra nu. Kanske har dom mycket idag, bara dom inte har glömt bort en. Min chef väntar ju på att jag ska ringa upp men sände iväg ett sms nyss för och tala om de inte har ringt än.
 På fredag ska det vara after work så jag skulle gärna vilja gå på det :) Men jag börjar med och vila idag och imorgon så får vi se hur det går att jobba på torsdag.
 Jag har jätte dåligt samvete för jag blev sjukskriven igen men samtidigt som kollegan Janne sa så finns det risk för det blir ännu värre om man inte vilar. Sa han med hög feber men så omtänksam. Så jag måste lyssna på kroppen trots plånboken kommer bli tom :(
Har ju en hel karriär framför mig så långsiktigt kanske det går bra, får vi hoppas.
  Detta är just endo i sitt esse och sätta käppar i hjulen men kanske kan man trampa vidare snart.
Nu ringde dom precis och läkaren har gått för dagen men han skulle ringa på torsdag istället så det får bli ett sent intyg eller ja så sent blir det kanske inte.
Försökte ringa chefen men fick inte tag på henne, kanske är på något möte. Hon ser väl att jag har ringt och vet vad jag ringer angående om så det löser sig nog.

Min endokompis ringde idag förresten, kul och höra rösten på den man skickar meddelanden med dagligen. Men i alla fall jag måste bara dela med mig av sjukvårdens okunskaper igen. Hon nedregleras precis som mig med sprutor fast ett annat märke.
Skulle få sin femte spruta av någon hon inte brukar träffa och får frågan "Är inte du opererad?" "Jo i januari säger hon" "Ja men är man opererad för endometrios så har man inte ont, varför ska du då ta sprutor frågade sköterskan". Snacka om okunnig sjuksköterska! Läs på innan du ifrågasätter en behandling en läkare har ordinerat och ifrågasätter en kronisk sjukdom! Bara för man är opererad så innebär inte det automatiskt att man blir smärtfri!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar