onsdag 11 juli 2012

Regn och åter regn

Nu är man äntligen lite ledig men solen verkar inte vilja titta fram då. Det bara regnar och regnar men skönt och vara ledig ändå.
Har jobbat så otroligt mycket så jag är jätte trött på morgonen och kommer knappt upp ur sängen.
 Var och provkörde en golf 1.6 fsi igår bara för och se hur mycket en sådan varvar jämfört med min. Mest för och se om det är värt och byta till en sådan eller en diesel, ja vi får väl se.
 Jag har alltså inte gjort någonting alls de senaste veckorna då jag har bara jobbat. Och spöket på jobbet har blivit allt mer intensiv, rent sagt obehaglig. Vi börja prata om och höra av sig till det okända, då han stänger dörrar för oss, knackar, skakar skåpsluckor, slänger ner blommor på golvet osv, jag får inte ens åka hiss. Varför jag säger han är för vi är flera som har sett en karl.
Min endo har gjort ont då jag har fått sprungit fram och tillbaka på jobbet då det är så stressigt med så lite personal. Märker på en gång när jag fick va ledig igår att det känns bättre och ta i sig egen takt. Hoppas verkligen man blir mycket bättre nu och slipper sjukhuset ett bra tag framöver.
  Ska gå duscha nu för jag tänkte åka till syrran, har inte varit där på en och en halv månad typ. 
Så ska jag försöka bli bättre på skriva igen när man får lite tid.

1 kommentar:

  1. Den efterlängtade boken om kopplingen mellan kosten och våra moderna sjukdomar är nu klar, rekommenderas varmt !

    http://gluten-celiaki.blogspot.se/2012/07/boken-om-kopplingen-mellan-kost-och.html

    SvaraRadera