torsdag 9 augusti 2012

Jag vet inte riktigt

Vad jag inte vet, vet jag inte ens mer än att mycket känns så otroligt rörigt och stressen börjar ta över mer och mer. Man tycker man borde ha lärt sig och veta bättre men tydligen inte. 
   Är det just så här det är att leva med både endometrios och ibs? Känner mig i alla fall som en riktig klimakterie bitch! Jag vill bara bita dig!
Alla tänker vi olika det har jag förstått men jag är nog ett fall för mig själv. Tidigare har jag alltid haft något svar på frågor och tankar men nu vet jag inte vad jag känner längre och hur jag ska hantera det jag känner. 
  Kan man bli trött på vara snäll? Jag tror i sådant fall jag är trött på vara snäll men jag vet inte heller hur man är elak om det nu är motsatsen eller mer egoistisk kanske det heter men det vet jag inte heller hur man blir.
Öppna ögonen säger jag men man ska ju orka då med, eller hur? Har kommit in i ännu ett ibs skov nu och endon har odlat en kaktus vars taggar verkar växa varje dag.
  Vilsen är just ordet jag letar efter, jag är vilsen!
Min endo kompis från Kalmar har börjat video blogga på sin blogg och det lät ju jätte roligt men så kom jag på att jag känner mig så ful så då försvinner väl alla läsare hahaha....
   Är skönt nog ledig idag från jobbet men ska jobba hela helgen sen. Nästa vecka vill jag försöka åka till min stora syster och träffa bebisen :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra mer än och slå på tvättmaskinen och kanske behöver man faktiskt inte göra ett dugg. Men det är så tomt här hemma! Det här är inget hem längre och nu vill vi flytta härifrån men hus växer inte direkt på träden eller dom som växer kostar flera miljoner och så bra tjänar vi inte.
  Så här var ännu ett lite gnälligt inlägg från min sida, jag bjuder på den :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar