måndag 6 augusti 2012

Semestern slut

Ja då var semestern slut och hade väl kunnat fått en bättre start när man vaknade. Tror jag har åkt på UVI nu eller så gör endon ondare vid blåsan. Magen kass med och jag fryser och svettas vartannat. Skulle åka in tidigare till jobbet idag då det fattas folk så hoppas besvären ger med sig.
Den största glädjande nyheten är att jag blev moster på nytt, en liten tös anlände till världen. Grattis syster Katja och sambon Jonny!
  Har inte gjort så mycket direkt på semestern då det har varit jobbigt sen vi fick ta bort katten. Har sovit rätt mycket hos lillesyrran och fått lite nya bekanta på köpet :)
Var till Lena i Gävle igår vilket var jätte roligt då jag har inte sett henne eller syrran hennes på år och dar. Om inte annat så fick man se lite orber!
  Finlands resan gick bra med och vi hade tur med vädret. Fast i tre dagar kom ryssvärmen över och då var det 30 i skuggan och 28 grader inne.

Trodde jag skulle orka skriva ett långt inlägg men jag mår visst inte så bra :( Ska orka gå duscha i alla fall innan jobbet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar