onsdag 12 september 2012

Hinner inte riktigt med och blogga

Ser att bloggen fortfarande har en hel del läsare, vilket jag är glad över men tyvärr har jag prioriterat bort skrivandet ett tag då det har varit fullt upp med annat.
  Har hänt både negativa och positiva saker men jag tror det går åt rätt håll nu. Min provanställning gick ut i slutet på augusti så nu är man fastanställd eller tillsvidare som det heter nu för tiden :)
  Varit ute och ätit med vännerna från jobbet med även grillat bjöds det på hos goa Johanna.
Har fortfarande problem med eller ska jag säga förvärrade problem sen nedregleringen tog slut. Min rygg och benen mördar mig varje dag så jag knaprar smärtstillande. Kisseriet fortsätter och jävlas och det tycks ta år och dagar för vårdcentralen här att skicka akut remisser eller förtur som dom sedan sa och det är nu över 3 veckor sen jag var hos läkaren sist.
  Hörde av mig till endocentrum istället och fick idag svar att jag har fått tid om två veckor hos dom. Då läkaren på vc ändå misstänkte det är endon som ställer till det. Jag själv är bara trött på att ha ont och bli besvärad och inte minst dra sig för och gå kissa för det gör så förbannat ont.
  Dagarna går och jag märker ändå att på något sätt smyger sig livsglädjen tillbaka och jag märker det då jag börjar tycka om att pyssla hemma igen och laga mer mat.
Har fått tillbaka en av mina bästa vänner med och det betyder så mycket och mer när man vet det är ömsesidigt och man verkligen får uppskattning.
  Med ett kort inlägg får jag lämna det så länge, då jag tänkte åka tidigare till jobbet och hinna prata med chefen om tiden jag fick på endoc att jag kanske måste kompa lite men det är väl inget problem, tycker bara om att vara ute i god tid :)
Sen blir det kvällsarbete med Sari :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar