fredag 5 oktober 2012

Jobb helg igen

Börjar verkligen märka hur sällan det är jag skriver, då arbetet tar sin tid. Har åter igen en 6 dagars arbetsvecka så man hinner inte riktigt ägna så mycket tid till bloggen och så har jag valt att prioritera bort mer tid till arbetet då jag har fått mer ansvar.
  Passade på och skicka ett sms till kvinnan som intervjuade mig inför ibs boken då flera har undrat hur det går. Hon är inne på att intervjua manliga deltagare med så nog går det framåt :)

Var på kryssning med några tjej kompisar förra helgen och så roligt har jag inte haft på flera år. Det var första gången sen jag fick mina ibs symtom som jag vågade ge mig ut på en resa med vänner, bort från min trygga omgivning. Ja det gick över förväntan och det känns otroligt skönt att ha dessa vänner att lita på! Som vi har dansat, ätit gott, shoppa taxfree och ja det blev några groggar med. För första gången på 7 år kände jag mig LEVANDE! Tusen tack för ett oförglömligt dygn Johanna, Sari, Pirjo och Sandra, ni är GULD värda!

Har varit på återbesök på endometrioscentrum i Uppsala och träffa härliga Greta! Nu behöver jag inte oroa mig när kroppen väl kommer igång efter det medicinska klimakteriet, utan ska få hjälp mot smärtan utan hormoner!

då var det åter dags och göra sig i ordning för jobbet, jag har ju gått upp i arbetstid med sen 1 oktober :)

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar