torsdag 13 december 2012

Lucia är det visst idag

Vi tar den röda färgen idag så bloggen får lite julkänsla, något jag själv saknar. Har inte lagt något intresse i julen alls i år då jag kommer jobba hela julen när kollegorna vill ha ledigt och nyårsafton med.
 Tiden går fort, alldeles för fort och vissa dagar har jag nästan glömt bort att jag har en blogg. Lite förvånad över att ni fortfarande är inne och läser, men det värmer ju så klart :)

Jobbet tar så klart sin tid, det är stora förändringar på gång då huset ska fyllas till våren och arbetet i sig kräver sitt för att vi ska kunna erbjuda så bra vård som möjligt.
Har kommit chefen närmare vilket glädjer mig och det underlättar mycket.
  Var på kryssning med igen nyligen med mina vänner från jobbet, hade väldigt trevligt. Julbord bjöds det också på i förrgår med företaget.
Försöker lära mig varje dag och övervinna mina begränsningar med hur det är att leva med endometrios och ibs. Varit på akademiska några gånger igen för diverse behandlingar, den ena mer smärtsam än den andra.
  Det tär så klart på en som person att orka hålla rollen i sig själv men jag försöker se mig själv som den jag är och inte någon som är sjuk.
Vissa dagar är bättre än andra men jag är så otroligt glad för stödet man får på arbetet när man faktiskt har en dålig dag.
  Hinner inte vara hemma så mycket då jag pendlar över 14 mil om dagen men det går bra ändå. Är väl bara den hemska snö mängden som jag hade kunnat klara mig utan. Eller kanske man ska säga alla idioter i trafiken!

Kanske skulle jag inte ha tagit en paus i och tänka efter vad som egentligen har hänt under tiden, då hjärnan gav mig ett ordentligt stillestånd ;)

Tror jag ska försöka få tag på min pappa idag, fick ju inte tag på honom sist när jag tog mig tid att ringa. Ja så gör jag nog så får jag se när jag skriver igen, förhoppningsvis snart igen.

Önskar alla läsare en Riktigt God Jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar