tisdag 5 februari 2013

Nytt hem/Nytt liv

Det har gått ett bra tag nu då jag trodde sorgen skulle knäcka mig helt men med hjälp av min familj och vänner så kom det bara till mig "Nä jag vägrar gå under för att någon annan väljer att bete sig illa".
Jag kan äntligen le om dagarna och faktiskt vara glad för att jag har styrkan i mig själv och att jag kan bättre än så här.
Vändningen kom i att faktiskt veta hur falsk man kan vara och varit i flera år. Jag kan ta mycket men till slut kan jag bli riktigt arg och då trampar man inte på mig längre.
Skrattretande då att jag går och ler åt att jag kommer i mina "gamla" jeans nu :) Det lever jag länge på. Jag kommer ut och dansar med mina vänner och har trevliga stunder med andra. Snygg dansar i min alldeles egna lägenhet och faktiskt njuter av att finna mig själv mer.

Jobbat helgen igen och så skönt det ska bli med schema byte med ett långpass mindre till helgen. Nu är jag ledig två dagar så då ska jag leta mig ner till tvättstugan och träffa vänner. Tagit semester till fredagen för då ska jag till endocentret igen och sen smärtcentrum. 

Skönt att lägenheten börjar komma i ordning med :) Bara cykeln och sista delen av klösmöbeln som ska upp till förrådet.
Blir ev en fika med Milla i em men först duschen som vanligt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar