tisdag 12 februari 2013

Synarela och smärtor från hell på G

Jo så är det, dags för ny sväng med synarela. Alltså nedreglering eller medicinskt klimakterie som det kallas med då endon är så pass förvärrad. Inget jag önskade men ett nödvändigt måste för och se om mina smärtor går att få under kontroll. Tillsammans med det saroten och temgesic, så vi får väl se effekten av det hela.
Tyvärr har synarelan gett mig blödningar igen, vilket är bara så j*vla drygt med smärta som vill stiga from hell. Halsen ömmar så vet inte om nässprayen irriterar eller om det är en förkylning på G. Sist jag blödde så hade jag också feber så jag känner mig lite sänkt. Jag vill ju vara pigg till helgen :)
 Har 3 pass till o jobba denna vecka innan lite ledigt så det vore bra om man höll sig frisk.
Vikten har fortsatt och gå ner utan att jag gör något speciellt, men kan inte klaga.
  Det är konstigt hur tanken slår en ofta med hur bra jag trivs med mig själv nu och faktiskt inte saknar något som tydligen aldrig var bra. Jag trivs i min lilla lägenhet och kan göra precis som jag vill. Jag har ett jobb och jag är duktig. Har bra vänner, familj och andra små glädjeämnen i mitt liv. Sen skadar det inte och höra hur snygg man är ;)

Ska nog ta diska lite nu och snygga till hemmet medan man har tid innan jobbet. En dammsugare hade inte skadat hahaha 

Kram på er

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag vet inte om du har detta symtomet men tänkte fråga i fall. När man har endometrios har jag läst att det är vanligt att man får ont i benen. Hittar dock ingenstans vad det är för sorts smärta om du förstår hur jag menar? Misstänker nämligen att jag har endometrios och har dessutom värk i mina ben men vet inte om det hänger ihop med endometrios?

  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 2. Hej! Ja jag har nästan ständigt ont i benen, det är ändå från ryggen och ner från insidan av låren till knäna. Vet inte hur jag ska beskriva värken, nästan som att musklerna är vridna helt eller ja kronisk värk. Det är väldigt vanligt att man får ont i benen och kanske beror det lite på var härdarna sitter. Jag hade/har massor i bäckenet på båda sidorna så att det strålar ner kanske inte är så konstigt.
  Kan faktiskt inte beskriva riktigt :)

  SvaraRadera
 3. Tack för svaret! Förstår att det är svårt att beskriva men det står så lite om sånt här på internet så tänkte att det kunde var värt att fråga.

  Har du någonsin upplevt växtvärk? Jag har nämligen som växtvärk ofta i mina ben och funderar på om det kan vara ett endo-symtom då jag testat för en massa som reumatism och sånt men det har det inte varit. Jag har en massa andra symtom som tyder på endometrios och ska utredas för det nu så det här med benen har jag liksom läst mig till och undrar om min värk kan kopplas till endon kanske?

  SvaraRadera