torsdag 2 januari 2014

Nytt år, nya möjligheter

År 2014 kom med stormsteg, knappt så man hann reagera sista dagarna förra året även om jag gick med förväntan tills nyårsafton. Nyåret fick bestå av middag med några vänner med han jag träffar och sen hem till killen för lite mys framför tv´n och kolla på raketer vid 12 slaget. Helt perfekt enligt min smak och det behöver inte vara flådigare än så.
Haft däremot problem med humöret pga p-piller och mina tankar då jag slutade med enantonet pga att det hade haft sönder mitt urinrör och jag fick såna hemska smärtattacker. Medicinen mot urinvägarna har fungerat rätt väl med två mindre attacker förra helgen och som tur var jag ledig från jobbet då. Fick ta sluta med cerazette idag då jag var helt lost så att säga i mina tankar och började känna igen symtomen till varför jag inte tål hormoner. Man blir helt knäpp helt enkelt. 
 Som tur hade jag fått sms från Apoteket på akademiska att min medicin på licens har ÄNTLIGEN kommit så den får jag ta åka hämta ut imorgon innan jobbet. Mina tarmar hade slagit ut sig helt och redan inatt vakna jag av värk flera gånger. Jag var helt slut igår och orkade knappt ta mig hem men jag tog mig i kragen och tänkte jag svänger förbi vännerna vi var hos på nyår en snabbis och passar på smaka min kaka vi inte orkade äta, för att få lite energi av sockret men inte ens det hjälpte. Låg och sov hela kvällen fram till 21 tiden, ringde då en vän och prata en stund. Trodde det var abstinens för jag inte hade haft på norspan plåstret på över ett dygn och så hade jag så ont i kroppen. 
 Idag är jag piggare även om morgonen inte var så rolig men till slut orkade jag in i duschen och har varit ner för och handla. Nytt plåster på och så har jag stoppat middagen i ugnen. Sitter och tänker lite allmänt om hur det är att börja känna varandra bättre och när man vågar berätta pinsamma saker som min tarm tex. Ni som följer har säkert läst en hel del om planering och ens tokigheter kring hur nervsystemet kan reagera när man får olika känslor. Gjorde i alla fall ett ärligt försök till att berätta om mina begränsningar, då jag kände det var dags. Sen att jag håller på och få hjärtsnurr är ju en annan sak. 
 Imorgon är det då tänkt att jag ska börja jobba igen efter min korta semester och det känns väl både och. Jag trivs ju och så men är väl inte riktigt i kanon form än och så är jag lite rädd för hur den nya medicinen ska fungera. Finns ju inte direkt så många möjligheter kvar för mig så att säga så det här MÅSTE nästan fungera. Hade jag kommit ihåg namnet på medicinen så hade jag så klart skrivit det men jag får ta återkomma i ämnet. Vet bara att den används vid aborter i lägre styrka så att säga.
 Nu ska jag ta springa bort till ugnen och kolla om mitt käk är färdigt och förhoppningsvis få njuta av den.

Önskar alla läsare en god fortsättning och så får vi hoppas på ett riktigt gott år 2014!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar