onsdag 19 mars 2014

Ketalar dropp

Då är dagen här då jag ska få börja min första behandling med Ketalar, som kommer ges i dropp form. Är väl något stressad med att hinna duscha innan skjuten kommer och att leva med tarmar som är helt skadade så lever magen sitt. Jag har egentligen ingen aning om vad ketalar dropp är mer än att det används vid narkos men att jag ska inte sövas, utan vätskan ska ges i dropp form under några timmar för att försöka bli smärtfri. Om det fungerar så ska man visst få göra om detta några gånger. Så jag får väl berätta om det sen, när jag har varit på sjukan. 
 Googlade men hittade ingen direkt info och har bara min kallelse där det står att jag ska vara fastande minst 4 timmar innan behandlingen. Ska väl vara uppkopplad mot EKG? tror jag, blodtryck, saturation osv ska kontrolleras. 
Ska infinna mig på akkis till kl.9.00 och får tidigast komma hem efter lunch någon gång och får inte köra bil hem. Kommer ha en sköterska sitta hos mig hela tiden och hon lät jätte trevlig när hon ringde som sa hon kommer sitta hos mig.
Nej jag har inte ens koll på kläder vad jag ska ta på mig mer än att jag darrar typ i hela kroppen. Kanske är det rädslan sen förra besöket då allt gick snett som sitter i....Vi får se om jag kan skriva under tiden man ligger där eller om jag får återkomma.
  Hur som lär jag sätta fart nu, så jag kommer iväg och ta mina mediciner.
......................................Återkommer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar