onsdag 11 juni 2014

Är så kär och lycklig med min älskling!

Ibland händer det oväntade och man finner kärleken :) Vi träffades genom nätet faktiskt och jag hade givit upp om att ens finna någon vettig då de flesta verkade tro att man kan bara släta över var och varannan man kommer i kontakt med. 
Vi började skriva med varandra redan förra sommaren och kom varandra relativt nära redan då. Men så hoppade jag bort från sajten under hösten, när jag fick reda på alla lögner från mitt tidigare förhållande. Jag behövde tid och finna mig själv och var väl inte seriös med någon, utan rent utforskande av mig själv. Man kan säga att jag lekte av mig då det fanns ändå ingen kärlek i mitt liv. 
Ni ska bara veta hur många gånger jag har önskat att träffa "den rätte", han som behandlar mig med respekt, som älskar mig för den jag är, behandlar mig med kärlek och omtanke...ja önskningarna var många och jag har gråtit så det räcker. Att hitta han som inte skulle svika mig eller han som faktiskt kan tänka sig ett liv med barn.
Men så gick jag tillbaka till sajten ett par månader tillbaka, det fanns inte många och skriva med, ett par vänner blev det. Tills han dök upp och skrev "kommer du ihåg mig?" "klart jag gör" svarade jag och vårat skrivande blev till samtal över telefon till att han åkte hem till mig på min födelsedag, bara för att kunna ge mig en kram :D 
Den blicken jag möttes av fick mitt hjärta att smälta redan då men tro mig, jag blev blyg som tusan hahaha. Sen åkte jag hem till honom ett par dagar senare och körde tillbaka dagen efter med. Det var en måndag och jag kom inte hem förrän på lördag. Vi förälskade oss snabbt och allt känns så rätt. Vi kan prata om allt och båda verkar vara väldigt bekväma med varandra och planerar nu vårt liv tillsammans. 
Jukka Lamberg jag älskar dig av hela mitt hjärta <3 Trodde aldrig någon skulle få mig att känna som jag gör och jag är så lycklig med dig min älskling. Är så glad för hur din familj tagit emot mig och hur underbart du behandlar mig. Alla drömmar vi delar och ska göra till verklighet. Du är mitt ljus, min skatt, luften jag andas, mitt allt min älskade!
Idag ska vi åka hem till pappa och jag är övertygad om att han kommer bli så glad och se min kärlek. Så nu ska jag gå njuta av kärleken, dricka lite kaffe, duscha som vanligt och sen iväg till pappa.

Puss Puss

vill även passa på och ge ett hjärtligt tack till våra familjer, vänner, kollegor och bekanta...till alla som stöttar oss och delar vår lycka/glädje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar