måndag 20 oktober 2014

Måndag 20/10 lite värk, gulaschsoppa och tankar

Ja då är oktober månad snart över och det händer väl en del i vår vardag :) Har hunnit vara på arbetsintervju som jag hoppas ska löna sig till ett nytt givande arbete. Varit på vikarie utbildning för timepool här i Eskilstuna, det va rätt trevligt. 
Tillbringat lite tid med Sari i veckan som var och försökt småpyssla här hemma. På fredag ska vi ha "halloween fest" för ungarna, eftersom dom inte är här nästa helg. Menyn kommer bestå av spindel pasta, mögel mos med björn bajs, äckliga fingrar och hundbajs till efterrätt. För att inte glömma en blodig hand i bålen ;) Hittade lite inspiration från google, så får hoppas dom blir nöjda. 
Värken har varit lite bättre veckan som var men har ju behövt ta medicinen varje dag och vb medicin vissa dagar. Det är tur man har så förstående sambo och han är verkligen ljuset i mitt liv. Att kunna kommunicera är jätte viktigt, vilket är så skönt att vi kan för att undvika missförstånd och så klar lär man känna varandra bättre för varje dag.
Igår var två kollegor från Uppsala jobbet och hälsade på, jätte kul! Tack för titten Minna och Liisa, det gjorde mycket för mig :)
Sambon har haft jour helg igen och fått åkt på större arbeten, bla en källarbrand så nu har han rätt ont i lungorna stackaren. Men nu blir han ledig istället nästa helg och det ser jag fram emot.
Lite väl tråkig händelse är att min bonus/jobb-mamma krockade med en älg och hamnade på intensiven med en högersidig hjärnblödning. Åkte dit och hälsade på dagen efter och änglarna har varit med kan vi säga, då bilen är i molekyler. Så nu hoppas jag att hon återhämtar sig väl, så jag får ha kvar min mamma länge till <3 Här är artikeln tror jag: http://salaallehanda.com/nyheter/heby/1.2682184-det-tog-tvarstopp-mot-en-vagbank
Nu ringde smärtcentrum precis från akkis, ska förklara vid ett senare inlägg bättre om detta. Mår väl inte riktigt kalas idag men ändå vill jag så gärna baka bröd, Mmm :) Blir i alla fall gulaschsoppa till middag idag så det vore inte så dumt med nybakat bröd till. 
Förutom brödet så ska jag göra i ordning lite trolldeg sen, så jag kan pyssla med ungarna till halloween festen. Köpt hem lite karamellfärger så vi får väl se vad det blir för pynt.
Skriver nog ett nytt inlägg nästa vecka i positiv anda hoppas jag ;) Tills dess kära läsare, så får ni ha det så gott.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar