måndag 27 oktober 2014

Vi ska ha barn!

Kunde nog inte komma på en bättre rubik för att avslöja att jag är gravid :) Jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle skriva så ni förstår. Rökningen nämnde jag nog om redan så med denna vecka, har jag inte rökt på 7 veckor! Slutade så fort testet visade positivt.
Detta är ett riktigt mirakel i sig, inte bara att jag träffade mannen i mitt liv och att vi två blir tre. Utan också även för min endometrios diagnos.
Vi har båda fällt ett antal tårar idag av lycka och jag befinner mig i någon overklighets värld idag hihihi. Nä men verkligen och se våran lilla böna sprattla runt för fulla muggar och se hjärtat slå för full kraft. Det var ett magiskt ögonblick och tårarna bara rann.

 
 Ett liv är komplett när man träffar den rätte <3 Jukka <3 Att jag skulle finna denna lycka är ett mirakel i sig...Vårt liv tillsammans har fått sig ytterligare ett miraket, då vi två blir tre i slutet på maj Lyckan är total och att se vår lilla böna sprattla, fick fram riktiga lyckotårar Du är allt! Större kärlek än så här finns det inte och orden räcker inte till <3

Så ja jag saknar orden just nu men är mer än lycklig och detta vill jag dela med alla er läsare! Jag återkommer vid ett senare tillfälle om saker kring graviditeten, endometrios osv.

1 kommentar:

 1. Vad roligt att ni ska få barn. Jag blir så glad för din skull.

  Det vore intressant att höra om hur din IBS fungerar under graviditeten.
  Det är säkert fler IBS:are som undrar.

  Må gott och lycka till med tillblivelsen.
  Marita/ www.minibsochjag.blogg.se

  SvaraRadera